Foreningshus

Referater fra arbejdsgruppen ”Nyt Foreningshus”

Kalender for foreningshuset

Priser og Info

Foreningshuset i Engvang ligger ved festpladsen, og fungerer som de fleste andre foreningshuse, men kan kun lejes af Engvangs beboere.

Huset bliver benyttet til generalforsamlinger, Engvangaftener, fastelavnsarrangement, Engvangfester, børneklub og banko, men selvfølgelig er der mange flere muligheder for afholdelse af andre former for klubaftner og arrangementer, i det omfang et eller flere medlemmer har ideer, tid og overskud til at sætte noget i gang og vil stå som ansvarlige for det.

For at komme til at låne foreningshuset til et sådant brug, skal I i første omgang henvende jer til bestyrelsen og få deres accept. Herefter er det husudlejeren I skal aftale tid og sted med, og få udleveret nøgle af. For lån af huset gælder de samme regler vedr. rengøring brug af service som der gør ved udlejning: Huset skal være gjort ordentligt rent efter brug, anvendelse af service skal aftales med husudlejeren, ødelagt service skal stilles frem, og erstatning af det aftales med husudlejeren.

Træffetider

Den 1. og 3. torsdag i hver måned kan husudlejeren træffes i foreningshuset ml. kl. 18.30 og 19.00 og ikke privat (respekter venligst dette).

Det er også muligt at træffe bestyrelsen i foreningshuset (se siden “Kontakt“).

Foreningshuset kan lejes til fester o. lign. af Engvangs medlemmer, og altså ikke af udefrakommende med mindre et af Engvangs medlemmer påtager sig at stå som ansvarlig. Dette indebærer, at medlemmet er til stede ved festen eller som minimum er hjemme mens festen afholdes, så andre medlemmer kan få fat i det ansvarlige medlem.

Der kun kan aftales en udlejningsdag, underskrives lejekontrakt og udbetales depositum mellem et medlem af Engvang og husudlejeren, i husudlejerens træffetid den 1. og 3. i hver måned mellem 18.30 og 19.00 i foreningshuset.

Vedr. leje af huset

Bemærk!!!

>>>HUSET ER IKKE RESERVERET FØR DEPOSITUM ER BETALT !< <

Dvs. huset vil blive udlejet til anden side så længe der ikke er betalt.

Lejemålet starter kl. 9.00, den dag man lejer huset , og slutter den følgende morgen kl. 9.00.  Nøgle udleveres ikke hvis fulde beløb ikke er betalt. Ved for sent aflevering af nøgle betales 350 kr. pr påbegyndt dag.

Priser

Depositum 400 kr. pr. lejeperiode skal altid betales. Depositum afregnes efter udlejning ved næstfølgende træffetid med evt. fradrag af ituslået service og lignende.

Depositum og leje af hus skal være betalt, ligesom der skal foreligge en lejekontrakt før dagen for udlejningen. I tilfælde af at man har lejet huset og alligevel ikke får brug for det, er depositum tabt og refunderes ikke.

Depositum afregnes ved husudlejerens efterfølgende træffetid. Medbring kvitteringen på det indbetalte depositum. Afregningen sker ifølge husudlejers optælling.

1. døgn koster 550 kr. (+ rengøring jf. nedenfor).

2. døgn koster 350 kr. De efterfølgende sammenhængende døgn koster hver 350 kr.

Eftermiddagsarrangementer 250 kr. (+ rengøring jf. nedenfor). Huset kan udlejes til børnefødselsdage, i form af eftermiddagsarrangementer og uden brug af service.

Slutrengøring koster kr. 250 og er obligatorisk. Omfatter vask af gulve asmt rengøring af toiletter.

Huslejen dækker slid på huset, varme, lys, elektricitet + håndklæder, karklude, skuresvampe, skraldeposer, affaldssække, toiletpapir, håndsæbe og rengøringsmidler.

Huset har borde, stole og service til 50 personer. Derudover er der lysestager, askebægre, vaser og termokander m.v. Man skal være opmærksom på at huset endnu ikke har mere end 4 kogeplader og en ovn. Der er ingen røremaskine, men derimod er der gryder, stegepander, kaffemaskine, elkande og opvaskermaskine. Der skal som oftest tændes for både radiatorer og elvandvarmeren ved lejemålets begyndelse.

Huset skal afleveres i rengjort stand, med service og lign. anbragt på de angivne pladser. På hver af køkkenskabene står angivet pladser og antal af service, se indvendigt på skabslågerne. Ituslået service skal sættes frem på køkkenbordet. Elvarme og elvandvarme skal slukkes. Omkringliggende områder skal ligeledes være ryddet op. Dette gælder ikke blot haven ved foreningshuset, men også legepladsen og fællesparkeringen mv.

Regler for brug af huset

Parkering på fællespladsen er forbeholdt foreningens beboere. Gæster til arrangementer i foreningshuset henvises til Røde Mellemvej eller Englandsvej.

Døre og vinduer skal være lukket efter kl. 23.00

Klager! Indimellem kommer der klager over køkkenets stand, mgl. varmeskab, o lign. Klager af denne art medfører ingen huslejenedsættelse. Husk det er jer selv der til enhver tid afgør husets stand i kraft af hvor meget I vil afsætte til vedligeholdelse og istandsættelse på generalforsamlingerne. Det er jo trods alt vores egne lommer pengene til det skal betales af!

Der kan ske fejl i husudlejers optælling, f.eks. i form af at husudlejer tæller forkert 1. gang og først ved næste optælling opdager at der f.eks. mangler et hvidvinsglas og kommer til at påskrive det på den sidste lejer. Husudlejer vil selvfølgelig i størst muligt omfang prøve at undgå den slags fejltagelser, men helt vil de aldrig kunne undgås. Det er imidlertid umuligt for husudlejer at skelne mellem hvem der fortæller historier og hvem der ikke gør, og hvornår udlejer har talt forkert. Så hvis I føler jer lidt snydt, så prøv at tage det med godt humør. Det er trods alt sjældent de store penge det omhandler og næste gang kan det være at det er jer der kommer til at betale for lidt.

Vi glæder os til at se jer i huset, og vil bestræbe os på at I får de bedst mulige lejebetingelser!

Med venlig hilsen

Husbestyreren.